DROPS Muskat

DROPS Muskat er en kvalitet helt for sig selv, som du ikke oplever tilsvarende ret ofte. DROPS Muskat består af egyptisk merceriseret bomuld, der muligvis er det fineste, langfibrede garn, du kan finde. Et merceriseret bomuldsgarn er et garn, der er overfladebehandlet, så fibrene i garnet styrkes, og garnet bliver blødere samtidig med, at det får en bedre absorberingsevne. Derudover opnår garnet en helt særlig glans, som du derfor også vil se på DROPS Muskat-garn. Find DROPS Muskat i en farve, der matcher dine ønsker for dit næste strikkeprojekt, bestil det hjem her, og glæd dig til at give dig i kast med DROPS Muskat på pindene inden længe.

Indhold: 100 % merceriseret bomuld
Garngruppe: B (20 - 22 masker)
Vægt/længde: 50 g / ca. 100 meter
Anbefalede Pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21m x 28p
Håndtering: Finvask 40º / Tørres fladt

PRODUKTER

DROPS Muskat-garn – en klassiker fra Garn Studio

Selvom du måske ikke har hørt om merceriseret bomuld før, så er DROPS Muskat rent faktisk lidt af en klassiker fra Garnstudio. Garnet er spundet af flere tynde tråde, som gør det stærkt og utroligt holdbart, mens det samtidig giver garnet en rigtig fin glans og forbedrer formstabiliteten. Det er alt sammen noget, der lyder som sød musik i ørerne på garvede strikkeentusiaster, og er du blandt dem, for hvem kvaliteten er dit garn er rigtig vigtig, så bør du uden tvivl tage et nærmere kig på DROPS Muskat-garn. Der findes et stort antal opskrifter, der passer til DROPS Muskat, og garnet findes i massevis af flotte farver.

DROPS Muskat er en garnkvalitet med mere end 20 år på bagen. Den produceres i Europa og er Oeko-Tex®-certificeret. Vælg blandt mange vidunderlige farver her, og bliv snart klar til at kaste dig over et nyt projekt, hvor DROPS Muskat vil være lige sagen.