Kæmpe Alpaca Udsalg: Spar 30 % på 14 lækre kvaliteter her!

Velkommen til Kukuk.dk


Vi er en ny webshop åbnet i 2015.

Butikken er ejet og drevet af virksomheden Kukuk.dk, som har kontor og lager i Aalborg, hvorfra vi modtager og afsender ordrer til kunder fra hele Danmark og Skandinavien. Vi specialiserer os i salg af garn, strikkepinde og hæklenåle samt diverse tilbehør med hovedformålet at gøre det let for alle strikke- og hækleentusiaster, at finde produkter og inspiration til kommende projekter. Vi udvider løbende butikkens sortiment med nye mærker og produkter så vi kan efterkomme kundernes efterspørgsel.

Hvem er vi?

Forretningen drives af Silas & Kristine Majgaard. Vi har været gift siden 2012 og har sammen vores datter Olivia, der kom til verden i marts 2014.

Ideen til webshoppen opstod da Kristine gik på barsel med Olivia og brugte meget tid på at hækle til baby. Der blev brugt adskillige timer med hæklenåle i hænderne og da andre nybagte mødre i omgangskredsen udviste samme interesse for håndbarbejdet var Silas ikke i tvivl om at en online garnshop var vejen frem.

Når du ringer eller skriver til os er det Silas som tager telefonen eller besvarer e-mailen og sørger for at du får svar på dit spørgsmål. På Facebook og Instagram er det ligeledes primært Silas, som holder vores følgere og kunder opdateret med nyheder i sortimentet, konkurrencer og hverdagsbilleder fra livet i webshoppen. Kristines opgave er hovedsageligt at være forsøgskanin på nye produkter inden de lægges op på webshoppen ligesom hun også har en finger med i spillet hver gang nye produkter skal indkøbes og tages ind i sortimentet.

Mål og værdier

Vores mål er at gøre os fortjent til at blive din foretrukne forhandler og leverandør af kvalitetsgarn og tilbehør. Det kommer ikke af sig selv, men kræver en dedikeret og engageret arbejdsindsats hvilket vi er fokuserede på at yde. Vi tilstræber at yde en service, som er fleksibel og nærværende og som ikke engang vil kunne findes i en fysisk butik. Vi er overbeviste om, at det er vejen frem for at få glade og tilfredse kunder.

Vores tre kerneværdier er derfor:

  • God Kundeservice - (se hvad vores glade kunder siger om os her)
  • Billige priser
  • Hurtig dag-til-dag levering

I praksis betyder det, at vi står til rådighed 2/3 af døgnets timer på enten chat, mail eller telefon/SMS. Du vil derfor opleve at få meget hurtigt svar på din henvendelse når du tager kontakt til os. Vi tror dette er yderst vigtigt for at vores kunder skal kunne føle sig helt trygge ved at handle hos os. Derudover er det vigtigt for os, at du får din bestilling leveret så hurtigt, som det fysisk kan lade sig gøre ligesom prisen på de varer, du køber hos os, skal matche markedets billigste.


Har du spørgsmål til os eller forslag til nye produkter til sortimentet er du meget velkommen til at skrive til os her - vi lover at svare dig hurtigt.

Velkommen til Kukuk.dk

Produktet blev lagt i kurven

Gå til kurven

Shop videre

Køb for 499 DKK mere og få GRATIS fragt!