DROPS Delight

DROPS Delight er et luksuriøst og virkelig blødt strømpegarn i utroligt flotte farver. Garnet er et 1-tråds-garn af 75 % Superwash-behandlet uld, der er styrket med 25 % polyamid, og DROPS Delight er produceret i Tyrkiet.  

Selvom vi kalder DROPS Delight for et strømpegarn, kan det bruges til meget andet end bare sokker. Garnet gør sig for eksempel særdeles glimrende til strik af større modeller som jakker, sjaler og diverse tilbehør. En af de rigtig gode egenskaber ved DROPS Delight er, at det kan vaskes op til 40 grader og holder formen rigtig godt trods hyppig brug. Det gør DROPS Delight til et suverænt hverdagsgarn.

Lyder DROPS Delight som et garn for dig, kan du købe det i din ønskede farve og mængde her hos Kukuk.dk, hvor vi selv er helt vilde med det alsidige DROPS Delight og flittigt bruger det til både små og store projekter.

PRODUKTER

Unik farvepalette, der bringer masser af liv til dit strik

DROPS Delight findes i en bred vifte af mixede farver for enhver smag. Det er således muligt at skabe et slutresultat, som virkelig skiller sig ud fra mængden og emmer af personlighed og charme. Enhver tøjgenstand eller ethvert tilbehør strikket i DROPS Delight får sit helt eget særlige udtryk, og har du ikke prøvet at have DROPS Delight på pindene endnu, bør du bestemt unde dig selv den unikke oplevelse. Bliv klogere på mulighederne her, og bestil DROPS Delight hjem med det samme, så du ikke skal vente længe på at teste garnet af.

 

Se opskrifter til DROPS Delight HER

Indhold: 75% Uld, 25% Polyamid
Garngruppe: A (23 - 26 masker)
Vægt/længde: 50 gram / ca. 175 meter
Anbefalede Pinde: 2,5 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 26m x 34p
Håndtering: Finvask eller Uldvask 40ºC / Uden skyllemiddel / Tørres fladt