Drops Cotton Merino

DROPS Cotton Merino er et eksklusivt garn, der består af en skøn kombination mellem merinould og bomuld. Garnet er meget behageligt at arbejde med og giver flotte, komfortable modeller med jævne masker.

DROPS Cotton Merino består af mange tynde tråde, der er spundet sammen. Det giver en særlig rundhed og fylde til garnet, som bevirker, at garnet egner sig særligt godt til snoninger, strukturmønstre eller perlestrik. Er du på vej til at begive dig ud i et projekt, der involverer førnævnte, er det derfor helt oplagt at tage et nærmere kig på DROPS Cotton Merino. Bestil din foretrukne farve og det antal nøgler, du skal bruge, og glæd dig til at kaste dig ud i et nyt og spændende projekt med DROPS Cotton Merino på pindene.  

Se opskrifter til DROPS Cotton Merino HER

Indhold: 50% Merinould, 50% Bomuld
Garngruppe: B (20 - 22 masker)
Vægt/længde: 50 g / ca. 110 meter
Anbefalede Pinde: 4 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 21m x 28p
Håndtering: Finvask 40º / Brug aldrig skyllemiddel / Tørres fladt

PRODUKTER

Et blødt og praktisk garn med skønne egenskaber

DROPS Cotton Merino er meget mildt imod huden og er samtidig superwash-behandlet, så det tåler maskinvask op til 40°C. Dermed er garnet velegnet til børne- og babytøj, der hurtigt kan blive snavset og derfor have brug for lidt højere temperaturer og andre vaskeprogrammer, end det meste strik kan holde til.

For at fibrenes egenskaber fremhæves mest muligt er bomulden og merinoulden i DROPS Cotton Merino ikke kartet sammen. Dette giver et større spil i farver og struktur, der gør garnet svært at stå for. Garnet er samtidigt kløfrit og kan derfor bruges direkte på kroppen. Merinoulden kommer fra fritgående dyr i Sydafrika og Sydamerika, mens bomulden kommer fra Indien. DROPS Cotton Merino er produceret i Europa.